Σφαιρικό βαλλιστικό εκλεπτυμένο καρβίδιο βολφραμίου κομματιών κουμπιών τρυπανιών για το ξύλινο μέταλλο

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: SUVEC
Πιστοποίηση: ISO
Αριθμό μοντέλου: εκλεπτυμένο κομμάτι κουμπιών τρυπανιών
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 κομμάτι
Τιμή: 3-200USD/piece
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένη συσκευασία κομματιών τρυπανιών βράχου: Τυποποιημένη συσκευασία από την ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης: 15 ημέρες
Δυνατότητα προσφοράς: 10000 τεμαχίων / Μήνας
Διάμετρος: 33152mm Πρόσωπο κομματιών: ΓΦ, συνεχές ρεύμα, κοίλος, κυρτό
Σώμα φουστών: Πρότυπα, Retrac Χρήση: παρασύρουσα ανοίγοντας διάτρηση πάγκων
μορφή καρβιδίου:: σφαιρικός, βαλλιστικός, ogive, παραβολικός, επίπεδο Αντικείμενο μεταλλείας: γρανίτης, μάρμαρο, ψαμμίτης, ασβεστόλιθος
Επεξεργασία Τύπος: Καυτός-συμπίεση και ένωση, σφυρηλάτηση Σχέδιο προσώπου: Επίπεδος, πτώση, κέντρο
Υλικό: Καρβίδιο βολφραμίου όνομα: Ξύλινο εκλεπτυμένο μέταλλο κομμάτι κουμπιών

Σφαιρικό βαλλιστικό εκλεπτυμένο καρβίδιο βολφραμίου κομματιών κουμπιών τρυπανιών για το ξύλινο μέταλλο

Τα εκλεπτυμένα κομμάτια τρυπανιών μας παράγονται από τις πιό προηγμένες γραμμές παραγωγής για να είναι τα κοστισμένα εργαλεία διατρήσεων βράχου απόδοσης που φέρνουν τουλάχιστον 80% της απόδοσης έναντι του άτλαντα Copco ή Sandivik αλλά πώληση αντίστοιχών τους π.χ. σε πολύ χαμηλότερες τιμές.

Τα εκλεπτυμένα κομμάτια τρυπανιών είναι ιδανικά για συντομία τρυπάνι & φύσημα τρυπών, καθώς επίσης και οι εφαρμογές αμπαρώματος στεγών, το φορητό σύστημά μας αποτελούνται από εκλεπτυμένους εξαγωνικούς χάλυβες τρυπανιών ασφαλίστρου τους κράμα που κυμαίνονται από 0,5 μ μέχρι 7,9 μ στο μήκος, και επαινούνται από μια πλήρη σειρά των reamers, της λεπίδας και των κομματιών κουμπιών.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα του μυτερού κομματιού κουμπιών μας:
Τα σχέδια ασφαλίστρου και τα ένθετα καρβιδίου βολφραμίου χάλυβα και ασφαλίστρου, η κύρια δύναμη βιομηχανίας προσφορών και τα ποσοστά διείσδυσης για την περισσότερες παραγωγικότητα, την άριστη ευθύτητα και καθαρή ποιότητα τρυπών, παίρνουν την ανώτατη απόδοση διάτρυσης για το τρυπάνι βράχου με τα μακρά ζωή για να σώσουν επάνω το ποσοστό κόστους καυσίμων.
Το τσιμενταρισμένο εκλεπτυμένο καρβίδιο κομμάτι κουμπιών ήταν από υψηλό - τσιμενταρισμένο το ποιότητα καρβίδιο, που παράγεται με τη προηγμένη τεχνολογία και τον εξοπλισμό, που έχουν τα διαφορετικά κομμάτια τύπων, όπως το εκλεπτυμένο κομμάτι σμιλών, το εκλεπτυμένο διαγώνιο κομμάτι και το εκλεπτυμένο κομμάτι κουμπιών που σύνδεσαν με την εκλεπτυμένη ράβδο τρυπανιών καλά για τη διάτρυση της τρύπας, παρεμβολή του βάθους είναι 2530mm, λαμβάνοντας τη μέγιστη ταχύτητα διάτρυσης, που κρατά σταθερός και χαμηλώνοντας την εργασία τρυπανιών βράχου οι παράμετροι έτσι ώστε αποτρέψτε το ενιαίο κουμπί κάτω από την υπερφόρτωση κατόπιν προκαλέστε το κουμπί που σπάζουν ή που χάνεται. Το τσιμενταρισμένο καρβίδιο εκλέπτυνε τα κομμάτια κουμπιών που χρησιμοποιήθηκαν ευρέως στην εξόρυξη χρυσού, τη γεωλογική διάτρηση, το σιδηρόδρομο, την εθνική οδό, τη συντήρηση νερού και την υδρενέργεια, σήραγγα που λειτουργούν και γρανίτης και μαρμάρινος που εξορύσσουν.

Σφαιρικό βαλλιστικό εκλεπτυμένο καρβίδιο βολφραμίου κομματιών κουμπιών τρυπανιών για το ξύλινο μέταλλο

Όνομα προϊόντων:

Σφαιρικό βαλλιστικό εκλεπτυμένο καρβίδιο βολφραμίου κομματιών κουμπιών τρυπανιών για το ξύλινο μέταλλο

Τύποι

Εκλεπτυμένα κομμάτια σμιλών, εκλεπτυμένα διαγώνια κομμάτια, εκλεπτυμένα κομμάτια κουμπιών

Εφαρμογή::

Τα εκλεπτυμένα κομμάτια τρυπανιών χρησιμοποιούνται στο γρανίτη και το μαρμάρινο λατομείο, το ορυχείο χρυσού, το σιδηρόδρομο, τη σήραγγα, κ.λπ. για τη διάτρυση

Χαρακτηριστικό γνώρισμα:

Τα εκλεπτυμένα κομμάτια τρυπανιών συνδέουν τον εκλεπτυμένο χάλυβα τρυπανιών του τρυπανιού βράχου για τη διάτρυση των τρυπών

Υλικό:

Υψηλός - ποιοτικό καρβίδιο και υψηλός - ποιοτικός χάλυβας

MOQ:

Καμία απαίτηση για τη δοκιμή και τη δοκιμαστική διαταγή

Μπορούμε να σχεδιάσουμε και κατασκευή σύμφωνα με την απαίτησή σας διαμέτρου, τρυπών αέρα αριθμού και μορφής κουμπιών καρβιδίου.

Τύποι κομματιών τρυπανιών

Διάμετρος (χιλ.)

Μυτερή γωνία (βαθμός)

Μήκος (χιλ.)

Βάρος (κλ)

Εκλεπτυμένα κομμάτια σμιλών

20/22/28/30/32/34/36/38/40

4 βαθμός 6 βαθμός 7 βαθμός 11 βαθμός 12 βαθμός

50/55/60/71/80

0.15 - 0,45

Εκλεπτυμένα διαγώνια κομμάτια

24/26/28/30/32/33/34/35/36/3/38/40/42/48/50/55

50/55/60/71/80

0.18 - 0,7

Εκλεπτυμένα κομμάτια κουμπιών

28/29/30/32/33/34/35/36/37/38/40/41/42/45

50/55/60/71/80

0.2 - 0,5

 

Παράμετρος του μυτερού κομματιού κουμπιών:
1 εκλεπτυμένο κομμάτι σμιλών
Ευρέως χρησιμοποιημένος στη διάτρυση των τρυπών με το βάθος λιγότερο από 5 μέτρα και διάμετρος που κυμαίνονται σε 20-45 χιλ. από το light-duty τρυπάνι βράχου, όπως Y6.
2 εκλεπτυμένο διαγώνιο κομμάτι
Χρησιμοποιημένος υπό οποιοδήποτε όρο διάτρυσης βράχου και κυρίως χρησιμοποιημένος για σκληρό ή πολύ ο σχηματισμός σκληρής ροκ λόγω του είναι περιεκτική προσαρμοστικότητα. Έναντι των μυτερών κομματιών σμιλών, εκλεπτύνετε τα διαγώνια κομμάτια έχει μια καλύτερη απόδοση διάτρυσης λόγω των ακρών καρβιδίου στα διαγώνια κομμάτια που διπλασιάζονται.
3 εκλεπτυμένα κομμάτια κουμπιών
Συγκρίνοντας με την εκλεπτυμένα σμίλη και τα διαγώνια κομμάτια, τα κομμάτια κουμπιών έχουν την υψηλώτερη τεχνολογία, τον πολύ πιό μακροχρόνιο αρχικό χρόνο διάτρυσης και την υψηλότερη αποδοτικότητα διατρήσεων. Σύμφωνα με το ένθετο καρβιδίου βολφραμίου, τα εκλεπτυμένα κομμάτια κουμπιών μπορούν να διαιρεθούν σε τύπους ημισφαιρικών, κωνικών και παραβολικών κουμπιών.
Η δοκιμή είναι ο καλύτερος τρόπος να βρεθούν τα κατάλληλα εργαλεία διατρήσεων βράχου, για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο το drillbit@qq.com δειγμάτων παρακαλώ

Στοιχεία επικοινωνίας
Mr.Pinson

WhatsApp : +8615037179085