Υλικό καρβιδίου βολφραμίου κομματιών κουμπιών GT60 Retrac διάμετρος 33 - 152mm

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: SUVEC
Πιστοποίηση: ISO
Αριθμό μοντέλου: Κομμάτι κουμπιών Retrac
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 κομμάτι
Τιμή: 3-200USD/piece
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένη συσκευασία κομματιών τρυπανιών βράχου: Τυποποιημένη συσκευασία από την ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης: 15 ημέρες
Δυνατότητα προσφοράς: 10000 τεμαχίων / Μήνας
Διάμετρος: 33152mm Σώμα φουστών: Πρότυπα, Retrac
μορφή καρβιδίου:: σφαιρικός, βαλλιστικός, ogive, παραβολικός, επίπεδο Σχέδιο προσώπου: Επίπεδος, πτώση, κέντρο
Υλικό: Καρβίδιο βολφραμίου όνομα: Περασμένος κλωστή τύπος κουμπιών κομματιών τρυπανιών βράχου

Τοπ κομμάτι τρυπανιών κουμπιών νημάτων σφυριών GT60 115mm 127mm 140mm Retrac

 

Τα κομμάτια τρυπανιών κουμπιών νημάτων γίνονται κοντά υψηλά - καρβίδια φραγμών και βολφραμίου χάλυβα ποιοτικών κραμάτων. Μέσω της θερμικής επεξεργασίας, τα εργαλεία διατρήσεών μας είναι αρκετά σκληρά να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις διάτρυσης βράχου και να έχουν τη λιγότερη απώλεια ενέργειας τρυπώντας τους βράχους με τρυπάνι. Εκτός αυτού, μπορούμε να σχεδιάσουμε τα προσαρμοσμένα κομμάτια τρυπανιών κουμπιών νημάτων σύμφωνα με τη διαφορετική εφαρμογή διάτρυσης, και τα κομμάτια τρυπανιών συνήθειας ισχύουν στο μαλακό βράχο τρυπανιών, τον χαλαρός-μέσους βράχο και τη σκληρή ροκ.

Μπορούμε να παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα του κομματιού κουμπιών τρυπανιών βράχου για σας:

Κομμάτια κουμπιών

Συστατικά - τα κομμάτια κουμπιών ταξινομούνται από ποικίλα κριτήρια: διάμετρος κομματιών, μήκος φουστών, διάμετρος φουστών, πάχος τοίχων, και γωνία εκκαθάρισης μετρητών, σχέδιο προσώπου, και τύποι ενθέτων κουμπιών.

Εισαγωγή σχεδίων φουστών - τα σχέδια φουστών κομματιών κουμπιών μας μπορούν να χωριστούν σε δύο κατηγορίες: Το Retrac και η φούστα Straightrac.The Retrac χαρακτηρίζουν ένα εκτεταμένο σώμα, με τις εξέχουσες θέσεις ή τα πλευρά που σχεδιάζονται στη φούστα. Αυτό το σχέδιο εξασφαλίζει την εύκολες αφαίρεση και την ολοκλήρωση του κομματιού στους δυσμενείς επίγειους όρους. Η φούστα Straightrac χαρακτηρίζει ένα ψαρευμένο σχέδιο φλαούτων με ένα εκτεταμένο σώμα φουστών που διατηρεί την επαφή 360° στην τρύπα. Το σχέδιο Straightrac είναι τομέας δοκιμασμένος και που αποδεικνύεται για να παρέχει τις ευθείες τρύπες ακόμη και στους δυσμενέστερους επίγειους όρους.

Υλικό καρβιδίου βολφραμίου κομματιών κουμπιών GT60 Retrac διάμετρος 33 - 152mm

Σχέδιο προσώπου -

BR - Κουμπί που τοποθετείται – το ιδανικό για τις ευθείες εφαρμογές τρυπών στο σπασμένο έδαφος, τοποθετημένα κουμπί κομμάτια χαρακτηρίζεται από ένα μοναδικό σχέδιο κεντρικού» προσώπου «πτώσης.

BF - Κουμπί επίπεδο – καθορισμένος από το επίπεδο σχέδιο προσώπου τους, αυτά τα κομμάτια γενικού σκοπού σχεδιάζονται για να είναι αποτελεσματικά στο μέσο να στηρίξουν σκληρά τους όρους.

Π.Χ. - Η σμίλη κουμπιών – με μια ευδιάκριτη μορφή σμιλών, αυτό το ύφος γρήγορος-διείσδυσης του κομματιού είναι τέλεια για τους λειαντικούς όρους, και χρησιμοποιείται συχνά να ανοίξει στις εφαρμογές.

BD - Θόλος κουμπιών – που χαρακτηρίζει ένα σαφώς καθορισμένο αυξημένο σχεδιάγραμμα, αυτό το ύφος του κομματιού χρησιμοποιείται πρώτιστα στη διεύρυνση των εφαρμογών στο μαλακό έδαφος.

Τύπος ενθέτων –

Ημισφαιρικό κουμπί - (ύψος 0,5 Ø)

Δύναμη εφαρμογής - για πολλές χρήσεις

Καταλληλότερο έως σκληρό έδαφος

25.000 έως 45.000 PSI (MPA 170 έως 300)

Λειαντικό πολύ σε λειαντικό

 

Βαλλιστικό κουμπί - (ύψος 0,75 Ø)

Δύναμη εφαρμογής - γρήγορη διείσδυση

Καταλληλότερο έως μαλακό έδαφος

10.000 έως 20.000 PSI (MPA 70 έως 140)

Μη λειαντικό έδαφος

 

Παραβολικό κουμπί (ημι βαλλιστικός) - (ύψος 0,6 Ø)

Δύναμη εφαρμογής - γρήγορη διείσδυση

Καταλληλότερο έως μέσο έδαφος

15.000 έως 25.000 PSI (MPA 100 έως 170)

Απαλά λειαντικό έδαφος

Υλικό καρβιδίου βολφραμίου κομματιών κουμπιών GT60 Retrac διάμετρος 33 - 152mm

Κωνικό κουμπί - (ύψος 0,65 Ø)

Δύναμη εφαρμογής – γρήγορη διείσδυση

Ταιριαγμένος για όλους τους non-abrasive επίγειους τύπους

Μικρότερη περιοχή επαφών

Καταλληλότερος για τα κομμάτια μικρότερων διαμέτρων

 

Αριθμός κουμπιών – (διαγράμματα στον κατάλογο)

33 χιλ. - 45 χιλ. - 3 - 6 κουμπιά

45 χιλ. - 51 χιλ. - 4 - 6 κουμπιά

51+ χιλ. - 6 - 10 κουμπιά

Σκληρή ροκ - μεγαλύτερο Ø

Μέσος βράχος - μικρότερο Ø

Μαλακός βράχος - μικρότερο Ø

Πλεονέκτημα του κομματιού κουμπιών βράχου νημάτων μας:

1. Τα περασμένα κλωστή κομμάτια τρυπανιών είναι εξοπλισμένα με υδραυλικό jumbo διατρήσεων και χρησιμοποιημένα για το βράχο συντριβής, τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως στην κατασκευή σηράγγων, το ορυχείο μεγάλων κλιμάκων (ανοικτές και υπόγειες) και την πρόοδο σηράγγων μεγάλων μερών στο ορυχείο μετάλλων.

2. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη περασμένων κλωστή κομματιών τρυπανιών, τα οποία περιλαμβάνουν R25, R28, R32, R35, R38, T38, T45, T51, ST58, GT60, ST68 και ούτω καθεξής, και την επικεφαλής σειρά διαμέτρων από 41mm σε 127mm.

3. Η ομάδα Ε&Α μας θα αναπτύξει την αιχμηρότερη βιομηχανία «δόντια», τα καταλληλότερα κομμάτια για τη διαφορετική εφαρμογή. Τα κομμάτια με τα αιχμηρά κουμπιά είναι κοστούμι για το harrd και μέσος-σκληρός βράχος, και έχουν την άριστη αντοχή και την οδηγώντας ταχύτητα. Τα κομμάτια με τα στρογγυλά κουμπιά χρησιμοποιούνται εκτενώς στη σκληρή ροκ με το υψηλές γδάρσιμο και την αντίσταση αντίκτυπου.

4. Το κομμάτι κουμπιών μας αποτελείται από το χάλυβα κορυφαίας ποιότητας και το ίδιο πράγμα καρβιδίου βολφραμίου με το γνωστό εμπορικό σήμα στον κόσμο. Για την τεχνική, παίρνουμε τη διαδικασία επεξεργασίας «καυτός-εισαγωγής» για να παρεμβάλουμε τα κουμπιά στο κομμάτι. Τα βελτιστοποιημένα σχέδια βελτιώνουν την αποδοτικότητα διατρήσεων. Και η αυτόματη γραμμή παραγωγής εξασφαλίζει την ποιοτική σταθερότητα του προϊόντος. Οι ακριβείς απαιτήσεις της θερμικής επεξεργασίας εγγυώνται τη διάρκεια των κομματιών.

Υλικό καρβιδίου βολφραμίου κομματιών κουμπιών GT60 Retrac διάμετρος 33 - 152mm

1. Λεπτομέρειες συσκευασίας: Ξύλινη δέσμη περίπτωσης και χάλυβα.

2. Διαχειριζόμενος χρόνος για μια διαταγή
Με βάση την ποσότητα διαταγής, κανονικά διαρκεί 15-30 ημέρες για την παραγωγή.
Μόνο 2 ή 3 ημέρες εάν έχουμε το απόθεμα στο μέγεθος αιτήματός σας.
3. Στέλνοντας τρόπος
Διαταγή δειγμάτων: Προτείνουμε σαφή όπως DHL/UPS/TNT/FEDEX/EMS ή αεροπορικώς.
Μαζική διαταγή: Προτείνουμε από την αποστολή θάλασσας.

Ειδικευόμαστε στα εργαλεία διατρήσεων βράχου, συμπεριλαμβανομένων των κομματιών τρυπανιών βράχου, τα εκλεπτυμένα εργαλεία τρυπανιών, περασμένα κλωστή εργαλεία τρυπανιών, κάτω από τα εργαλεία διατρήσεων τρυπών το (DTH), τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως στη μεταλλεία, την εξόρυξη, καλά τη διάτρυση και την κατασκευή. Όλα αυτά τα προϊόντα είναι συμβατά με άλλα κύρια εμπορικά σήματα παγκόσμιων κόσμων όπως ο άτλαντας Copco, Sandvik, Mitsubishi και Boart Longyear.

Η δοκιμή είναι ο καλύτερος τρόπος να βρεθούν τα κατάλληλα εργαλεία διατρήσεων βράχου, για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο το drillbit@qq.com δειγμάτων παρακαλώ

Στοιχεία επικοινωνίας
Mr.Pinson

WhatsApp : +8615037179085