Μας ελάτε σε επαφή με
Pinson

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-150 3717 9085

WhatsApp : +8615037179085

SUVEC Rock Drilling Tools

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το drillbit@qq.com WhatsApp: +86 15037179085 Wechat: wxpinson  

  • SUVEC Rock Drilling Tools
  • SUVEC Rock Drilling Tools
  • SUVEC Rock Drilling Tools
  • SUVEC Rock Drilling Tools
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Εξαγωγέας
Μάρκες KingLong Αριθμός Υπαλλήλων <100
Ετήσιες πωλήσεις <5000000 Ιδρύθηκε Έτος 2019
Εξαγωγή pc 90% - 100%
Εισαγωγή

Τα εργαλεία διατρήσεων βράχου SUVEC παρέχουν τα εργαλεία διατρήσεων ποιοτικού βράχου που κατασκευάζονται στην Κίνα.

 

Τα εργαλεία διατρήσεων βράχου SUVEC να παράσχουν στην κατάλληλη ποιότητα των σπάζοντας εργαλείων βράχου κατάλληλα τις λογικές αξίες των πελατών μας. Και τι προσπαθούμε πάντα να κάνουμε κάνει τους πελάτες ευχαριστημένους από τα εργαλεία διατρήσεων βράχου και την ειλικρινή υπηρεσία μας και τι είναι περισσότερος είναι ότι πιστεύουμε ότι καταβάλλει λίγο προσπάθεια κάθε μέρα και ένα γιγάντιο βήμα θα έρθει αργά ή γρήγορα. Η υπηρεσία μας είναι 24hours, 7 ημέρες την εβδομάδα, 12 μήνες το χρόνο εφ' όσον μας χρειάζεστε. Όλη η έρευνά σας θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα, και όλα τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία σας θα απαντηθούν όχι περισσότερο από μια ημέρα εφ' όσον το βλέπουμε. 

Τα εργαλεία διατρήσεων βράχου SUVEC έχουν τα εργοστάσια στην επαρχία Hubei, Henan, Liaoning και Shandong και οι πηγές για τη διαφορετική ποιότητα και οι τιμές, τα περισσότερα από τα εργοστάσιά μας έχουν περισσότερο από 20 έτη εμπειρίας στους επαγγελματικούς τομείς παραγωγής εργαλείων διατρήσεων βράχου τους. Ξέρουμε ότι οι αγοραστές θέλουν να ξοδεψουν ως όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο να βρούν τα κατάλληλα καταρτισμένους προϊόντα και τους προμηθευτές χωρίς πληρωμή πάρα πολλών κόστους και καιρού που έρχονται στην Κίνα για να επισκεφτούν κάθε εργοστάσια ένα προς ένα. Ξέρουμε ότι είναι μια γιγαντιαίοι μεγάλοι εργασία και ένας χρόνος σπαταλώντας για να ψάξει μέρα με τη μέρα από τους ιστοχώρους google και B2B όπως Alibaba. Έτσι οι περισσότεροι από τους νέους πελάτες μας συστήνονται από τους παλαιούς πελάτες μας που έχουν κάνει μας εξετάζουν πριν.

SUVEC Rock Drilling Tools

Επιχειρησιακή σειρά εργαλείων διατρήσεων βράχου SUVEC:
SUVEC Rock Drilling Tools

Τοπ εργαλεία διατρήσεων σφυριών: Εκλεπτυμένα κομμάτια κουμπιών, εκλεπτυμένες ράβδοι τρυπανιών, ακέραιες ράβδοι τρυπανιών, περασμένα κλωστή κομμάτια κουμπιών, περασμένες κλωστή ράβδοι χάλυβα τρυπανιών Κάτω από τα κομμάτια κουμπιών τρυπών και τα σφυριά: Κομμάτια κουμπιών χαμηλής πίεσης DTH και σφυριά, μέση DTH και κομμάτια υψηλών κουμπιών και σφυριά, σωλήνες τρυπανιών DTH, αντίστροφα σφυριά κυκλοφορίας και κομμάτια Κοίλοι χάλυβες τρυπανιών για τις μικρές ράβδους τρυπανιών τρυπών: H19, H22, ράβδοι χάλυβα τρυπανιών H25 H28 Κοίλοι χάλυβες τρυπανιών για τις μακριές ράβδους διατρήσεων τρυπών: R32, ΡΆΒΔΟΙ ΔΙΑΤΡΉΣΕΩΝ R38, R25, T38, T45, T51, ST58/68 ΚΑΙ GT60.

Ιστορία

Τα εργαλεία διατρήσεων βράχου SUVEC έχουν την Ε&Α, την κατασκευή, τις πωλήσεις και μετά από την ομάδα πωλήσεων. Η εργαζόμενη ομάδα μας είναι από 5 ανθρώπους σε 100 ανθρώπους.

Τα εργαλεία διατρήσεων βράχου SUVEC έχουν τώρα τις πηγές εργοστασίων σε Wuhan, Henan, Liaoning, επαρχία Shandong.

Τα εργαλεία διατρήσεων βράχου SUVEC εστιάζουν στη διεθνή αγορά, τα εργαλεία διατρήσεων βράχου μας έχουν σταλεί στις ΗΠΑ, το UK, την Ισπανία, την Αυστραλία, τη Νορβηγία, τον Καναδά, τη Βραζιλία, την Ουγκάντα, τα Ε.Α.Ε., τις Φιλιππίνες, την Ταϊλάνδη κ.λπ. 

Υπηρεσία

Σειρές προϊόντων εργαλείων διατρήσεων βράχου SUVEC:  Εργαλεία διατρήσεων βράχου, συμπεριλαμβανομένων των κομματιών τρυπανιών βράχου, εκλεπτυμένα εργαλεία τρυπανιών, περασμένα κλωστή εργαλεία τρυπανιών, κάτω από τα εργαλεία διατρήσεων τρυπών το (DTH), τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως στη μεταλλεία, την εξόρυξη, καλά τη διάτρυση και την κατασκευή. Όλα αυτά τα προϊόντα είναι συμβατά με άλλα κύρια εμπορικά σήματα παγκόσμιων κόσμων όπως ο άτλαντας Copco, Sandvik, Mitsubishi και Boart Longyear.

Η ομάδα μας

Τα εργαλεία διατρήσεων βράχου SUVEC έχουν τέσσερις εργαζόμενες ομάδες.

Ομάδες παραγωγής: Τοποθετημένος στο εργοστάσιο Hubei, Henan, Liaoning και Shandong

Ομάδα Ε&Α: Τοποθετημένος σε κάθε γραφείο εργοστασίων

Διεθνείς πωλήσεις: Τοποθετημένος στο γραφείο Zhengzhou

Ομάδα μεταπωλήσεων: Τοποθετημένος σε κάθε γραφείο εργοστασίων